Quick Boys contracteert ex-prof Anthony Bentem

De multifunctionele verdediger komt over van XerxesDZB
Met ingang van het seizoen 2014-2015 speelt Anthony Bentem voor K.v.v. Quick Boys. De multifunctionele verdediger speelt momenteel met XerxesDZB in de Hoofdklasse B van de zaterdagamateurs. Op sportpark Faas Wilkes is Bentem de aanvoerder van het eerste elftal.

De in Rotterdam geboren Bentem (24) begon met voetballen bij VOB in Overschie. Als jeugdspeler maakte hij de overstap naar Sparta Rotterdam. Bentem doorliep de gehele jeugdopleiding van de Kasteelbewoners en maakte op 22 november 2009 zijn debuut in het eerste elftal van de profclub. Als Spartaan maakte hij bovendien zijn debuut in Jong Oranje. Toch verliet Bentem, die te boek staat als een felle en robuuste verdediger met leidinggevende capaciteiten, na twaalf jaar Sparta Rotterdam het profvoetbal en verkaste naar de amateurs van XerxesDZB. 

Met het vastleggen van Bentem, die als rechtsback en centrale verdediger inzetbaar is, heeft het Technische Management de na het vertrek van enkele defensie krachten ontstane vacature naar grote tevredenheid weten in te vullen. Langs deze weg wordt Anthony alvast van harte welkom geheten op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord