Quick Boys dames 1: kampioen! (zonder te spelen)

Promotie naar 3e klasse een feit.
Zaterdag 19 mei. De stand aan de kop van de ranglijst is:
1. Quick Boys dames 1, 10 wedstrijden gespeeld, 23 punten, doelsaldo +40
2. Koudekerk dames 1, 9 wedstrijden gespeeld, 20 punten, doelsaldo +20

 
Gespeeld wordt vandaag de wedstrijd Nootdorp tegen Koudekerk. Nootdorp is de ploeg waarvan Quick Boys dames 1 vorige week met zeer grote cijfers van gewonnen heeft.

We hebben 1 afgevaardigde naar deze wedstrijd gezonden die ons via de moderne media op de hoogte zal houden van het wedstrijdverloop. De wedstrijd vangt aan om 12.30 uur.

De speelsters van Quick Boys verzamelen vanaf 13.30 uur op het terras bij de Quick Boys-kantine op Nieuw Zuid. Op dat moment vangt de tweede helft aan met een 1-2 stand in het voordeel van Koudekerk en dus verschijnt er een big smile op de gezichten van de speelsters. Dit kan niet meer misgaan, en dat blijkt ook wel als we na 2x 45 minuten voetballen in Nootdorp contact leggen met onze “spion” die – inmiddels met het telefoonnummer van de voorzitter van Nootdorp op zak – op weg is naar Katwijk. Zij kan ons vertellen dat Koudekerk slechts met slechts met 3-4 heeft gewonnen. Op doelsaldo zijn wij dus dik kampioen geworden en het feest barst los en gaat door tot in de kleine uurtjes.

Quick Boys dames 1 bestaat dit seizoen uit: Mandy Guijt, Casilda Ouwehand, Brenda Janssen, Sandra Owel, Willemiek de Boer, Jennifer Ouwehand, Marion van der Plas, Roos Hoek, Emma v.d. Eijkel, Sara Janssen, Dieuwertje v.d. Plas, Tirza Kromhout, Claudia Owel, Janneke Schaap en Annelou Engwegen.

Assistent scheidsrechter Andre Waardenburg, verzorgster Marleen Bellekom en trainer/coach Leo Bellekom.

Geef een antwoord