Quick Boys een van de winnaars van de Goede Doelen Actie van De Telefoongids & De Gouden Gids

Het prijzengeld zal worden benut voor een grondige onderhoudsbeurt van het jeugdhonk
Enige tijd geleden is op deze website het bericht verschenen dat Quick Boys bij het sluiten van de Goeden Doelen Actie van De Telefoongids & De Gouden Gids is geëindigd met 598 nominaties. Als gevolg hiervan eindigde onze club op de vierde plaats in de regio Leiden – Alphen aan den Rijn. Vanwege de kwaliteit van de motivaties en de maatschappelijke relevantie is door de jury de derde prijs toegekend aan Quick Boys. De club is verheugd met het behalen van deze prijs. 

Het prijzengeld zal worden gebruikt om het jeugdhonk van een grondige opknapbeurt te voorzien. Sinds de bouw in 1989 heeft nauwelijk groot onderhoud plaatsgevonden aan deze verzamelplaats van de jongste leden van de club. Achter de schermen is men inmiddels druk doende met het maken van verbouwingsplannen.

Langs deze weg wordt een ieder die de moeite heeft genomen om een nominatie uit te brengen hartelijk bedankt. Ook een bedankje aan het adres van De Telefoongids & De Gouden Gids is op z’n plaats. Dankzij hen kan de jeugd van Quick Boys binnen afzienbare tijd genieten van een hernieuwd onderkomen. Klik hier om de einduitslag te bekijken.

Geef een antwoord