Quick Boys en Noordwijk in evenwicht tijdens oefenduel

Quick Boys heeft dinsdagavond de ingelaste oefenwedstrijd tegen v.v. Noordwijk gelijkgespeeld. Op sportpark Duinwetering werd het 1-1, na een 1-0 ruststand.

Quick Boys en Noordwijk streden vorig seizoen gezamenlijk om de titel in de Hoofdklasse B, een strijd die door Quick Boys uiteindelijk werd gewonnen. Tijdens de play-offs slaagde Noordwijk er niet in te promoveren, en dus speelt de ploeg ook dit seizoen in de hoofdklasse.

Noordwijk begon als beste aan de partij en kwam na een klein halfuur spelen op voorsprong via Tjeerd Westdijk. Even hiervoor was Anthony Bentem geblesseerd uitgevallen. De verdediger is naar schatting zes weken uit de roulatie. Na de openingstreffer van Noordwijk kreeg ook Quick Boys enkele kansen, maar deze waren niet aan Robert Steemers en Delano A Cohen besteed.

In de tweede helft bleef Quick Boys op jacht gaan naar de gelijkmaker. Onder meer Hermann Kabasele, Steemers en Mohamad Mahmoed kregen kansen, maar deze kwamen niet tussen de palen terecht. Een kwartier voor tijd lukte dat alsnog dankzij de net ingevallen Jim Gillissen. Beide ploegen kregen nog mogelijkheden voor de winnende treffer, maar gescoord werd er niet meer. De onderhoudende partij in Noordwijk eindigde zodoende in 1-1.

Aanstaande zaterdag speelt Quick Boys weer voor het ‘echie’: de blauwwitten gaan dan op bezoek bij dorpsgenoot FC Rijnvogels.

Opstelling Quick Boys: Kuipers, Hamdani, Bentem (’24 Aafjes), D. van der Plas (’46 Ravensbergen), Groot, J. van der Plas (’46 Opoku), A Cohen (’46 Mahmoed), Hoek, Den Hartog (’46 Driebergen), Kabasele (’72 Van Kuyvenhoven), Steemers (’72 Gillissen)

Geef een antwoord