Quick Boys en Yordi Teijsse akkoord over contractverlenging

Vandaag hebben het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys en spits Yordi Teijsse een akkoord bereikt over contractverlenging. De clubtopscorer van de blauwwitten zet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis waardoor hij ook volgend seizoen actief zal zijn op sportpark Nieuw Zuid.

De 23-jarige Teijsse is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid. De Amsterdammer was in zijn debuutjaar bij Quick Boys goed voor zeven doelpunten ondanks het feit dat hij vanwege een blessure lange tijd uit de roulatie was. Eenmaal fit scoort Teijsse weer aan de lopende band. Dit seizoen staat de teller al op veertien competitietreffers voor de aanvalsleider van de blauwwitten. Daarmee is Teijsse op dit moment de onbetwiste topscorer van de Hoofdklasse B. De personal trainer is het nieuwe jaar goed begonnen met vier doelpunten in de oefenduels met SD Águilas Atlético (3) en Jong AZ.

Met het aanblijven van Teijsse heeft de club zich opnieuw verzekerd van de diensten van een belangrijke schakel in het elftal van trainer Jan Zoutman. Langs deze weg wordt de spits van harte gefeliciteerd met zijn verlengde verblijf op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord