Quick Boys E-pupillen overnachting weer een groot succes!

Grote opkomst, en een gevarieerd programma
Afgelopen dinsdag 3 mei waren de E-pupillen van Quick Boys weer van harte welkom op de jaarlijkse overnachting!

Dit jaar hadden zich – ondanks de vele vakantiegangers – 60 kinderen aangemeld om vermaakt te gaan worden met een hele leuke overnachting!

In de middag gingen de kinderen eerst naar het zwembad en hebben zich daar in beide baden goed kunnen vermaken, om na een goede 2 uur zwemmen weer terug te keren naar Nieuw Zuid.
Eenmaal daar weer aangekomen was het even voetballen voordat de patat er klaar voor was om aangevallen te worden! 
Na een lekkere hap kregen de mannen een opdracht om met karton en diverse vellen kleurpapier iets te maken wat met het thema van de overnachting te maken had:  het leger. Direct gingen de tenten een felle concurrentiestrijd met elkaar aan en na een  anderhalf uur bepaalde de vakkundige jury wie de meeste punten voor een leuke prijs hadden verdiend.
Hierna kon een ieder die ‘El Clasico’ niet wilde missen in het jeugdhonk de halve finale van de Champions League zien. Ongetwijfeld was er meer sfeer in het jeugdhonk dan in het stadion zelf. Na een ruststand van 0-0 moesten de mannen zich toch gaan klaar maken voor de spooktocht door het duin.

Per tent gingen de groepen het duin in, waar er twintig vragen te vinden waren op de route. Echter: de kinderen werden steeds opgeschrikt door vreemde mensen in rare kleding en dit leverde voor iedereen spannende momenten op. Toch zijn alle kinderen heelhuids het duin uitgekomen. Na het inleveren van de opdrachten kon iedereen genieten van een heerlijk stukje vis. 

Toen was het moment toch echt aangebroken om te gaan slapen, want de volgende dag stonden de voetbalspellen op het programma! Het bleek echter een korte nacht te worden. Toch kon iedereen er tegenaan na een goed ontbijt.
Diverse partijspellen en penalty-schieten konden punten opleveren. Na een ochtendje in prachtig weer te hebben gevoetbald was het tijd voor de prijsuitreiking en het afscheid nemen van elkaar.

Een bedankje voor iedereen die heeft meegeholpen aan deze prachtige overnachting!

Geef een antwoord