Quick Boys F1 kampioen

Kampioenschap wordt pas in de laatste seconde veiliggesteld
Afgelopen zaterdag is de F1 kampioen in de hoofdklasse geworden, na in de laatste seconde dat ene punt te behalen tegen concurrent RKAVV. Uit een prachtige corner werd de bal ingekopt en dit doelpunt werd onder een oorverdovend gejuich gevierd door het massaal aanwezige publiek.

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest helemaal los, op en rondom het veld. De jongens werden in het zonnetje gezet met bloemen, confetti en een prachtige beker en gefeliciteerd door onze jeugdvoorzitter Jan Guyt en Marijke Barnhoorn. Daarna werd het feestje verder gevierd onder de douche in de kleedkamer met champagne en slingers; voor de jongens een dag om nooit te vergeten!

Het is een hele prestatie van onze jongens om in deze zware en mooie competitie kampioen te zijn geworden. Er werd onder andere gespeeld tegen gerenommeerde teams als HVV, DWO, Zoetermeer, RKAVV en tegen onze zustervereniging vv Katwijk. Uiteindelijk werd de F1 met 13 gewonnen, 2 gelijkgespeelde en 3 verloren wedstrijden de terechte kampioen.

Voor Quick Boys is het weer een team om trots op te zijn, want naast de F1 was ook al de F2 kampioen geworden. Laten we hopen dat we later één van deze talenten in ons vlaggenschip mogen zien schitteren!

Geef een antwoord