Quick Boys gaat niet verder met Ted Verdonkschot

Mede op basis van het advies van de Technisch Manager heeft het bestuur van K.v.v. Quick Boys unaniem besloten om de optie in de aflopende verbintenis van Ted Verdonkschot niet te lichten. Hierdoor komt na het lopende voetbaljaar een einde aan de samenwerking tussen de club en de Haarlemse trainer.

Verdonkschot (51) is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid. De oefenmeester heeft in zijn debuutjaar bij de blauwwitten een belangrijke rol gespeeld in de professionalisering van de randvoorwaarden rondom het eerste elftal. Helaas blijven de sportieve groei en prestaties achter bij de door de club geformuleerde doelstellingen en verwachtingen. Hoewel het bestuur veel waarde hecht aan rust en stabiliteit binnen de organisatie is zij mede op basis van verschillende evaluaties in het huidige seizoen tot de zwaarwegende beslissing gekomen dat zij thans onvoldoende perspectieven ziet om nog een jaar door te gaan met de huidige trainer. De Technisch Manager heeft van het bestuur vervolgens de opdracht gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor K.v.v. Quick Boys.

Het bestuur wil langs deze weg haar waardering uitspreken voor de persoon én trainer Ted Verdonkschot en hoopt op een succesvol vervolg van zijn trainerscarrière. Wij spreken de verwachting uit dat de trainer er alles aan zal doen om het huidige seizoen zo optimaal mogelijk af te sluiten.

Bestuur K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord