Quick Boys haalt Erwin van der Nagel binnen

De talentvolle doelman wil zich verder ontwikkelen op sportpark Nieuw Zuid
Het Technisch Management is erin geslaagd de openstaande keepervacature in te vullen door Erwin van der Nagel aan te trekken. De jonge sluitpost komt over van Valken’68. Hiermee is de doelstelling gerealiseerd om voor het seizoen 2012-2013 over vier keepers te beschikken voor de drie selectieteams, te weten Ruben van der Does, Patrick de Groot, Erwin van der Nagel en Kevin Sip. Van der Nagel (23) is bezig aan een ijzersterk voetbaljaar en heeft zich met zijn prestaties in de kijker weten te spelen van de scouts van Quick Boys.

De in Valkenburg woonachtige Van der Nagel debuteerde op achttienjarige leeftijd in het eerste elftal van Katwijk in een competitieduel met Rijnsburgse Boys. Zijn talent was ook ADO Den Haag niet ontgaan, zodat een trainingsstage in de Hofstad volgde. De uiteindelijke doorbraak bleef echter achterwege en daarom besloot Van der Nagel terug te keren naar zijn jeugdliefde Valken’68 waar hij wekelijks onder de lat kon staan bij het eerste elftal. Na het kampioenschap van vorig jaar kent hij met die ploeg opnieuw een zeer goed seizoen. Met Van der Nagel onder de lat verdedigen de Valkenburgers momenteel de koppositie in de Tweede Klasse C. De blijvende ambitie om te slagen op het allerhoogste niveau deed de jonge doelman doen besluiten om in te gaan op de aanbieding van Quick Boys.

Het Technisch Management wil Van der Nagel heel veel succes wensen met het verwezenlijken van zijn persoonlijke doelstellingen en heet hem van harte welkom op sportpark Nieuw Zuid. Het Technisch Management hoopt dat Van der Does, Van der Nagel en Sip kunnen profiteren van de uitgebreide ervaring van Patrick de Groot en ze zich door de onderlinge competitie ook verder kunnen ontwikkelen op zowel mentaal als technisch gebied.

Geef een antwoord