Quick Boys is zeven EHBO-ers rijker

Gisteren ontvingen zij hun EHBO-diploma na een succesvol verlopen examen
Donderdag 8 december jl. hebben een zevental Quick Boyzers hun EHBO- diploma behaald. Daarnaast een achtste cursist die bij deze cursus is aangesloten. De hartelijke felicitaties zijn er voor Jacqueline Ouwehand, Corrie Potters, Jeanette van Duijvenbode, Ageeth Hus, Jeanette Kuijt, Wim Hoek en Leon Scheepmaker.

In de afgelopen weken is op sportpark Nieuw Zuid een EHBO cursus gegeven waaraan een zevental Quick Boys-vrijwilligers heeft deelgenomen: vijf vrijwilligers ter uitbreiding van het bestaande EHBO team en twee vrijwilligers (Wim en Leon) die vanwege hun werk de cursus hebben gevolgd. Gezien de vrijwilligerstaak van Wim (clubgebouw) en Leon (Sfeercommissie) zal het behaalde EHBO-diploma ook voor de vereniging waardevol zijn!

Door cursusleider Menno Broekhoff (Hulschbosch & Broekhoff, zij verzorgen ook de jaarlijkse herhalingscursussen AED en EHBO) zijn de zeven kandidaten gedegen voorbereid. Door de twee examinatoren zijn de cursisten doorgevraagd op hun EHBO-kennis en daarnaast op praktische toepassing van reanimatie en bedienen AED. Nadat alle cursisten per duo het examen hadden afgelegd, was er omstreeks 21.30 uur het positieve resultaat voor allen. De examinatoren waren, evenals Menno Broekhoff, uitermate content met de opgedane kennis van de cursisten. Kennis en kunde die vanaf nu in en voor onze vereniging ten behoeve van de voetballers en bezoekers van ons sportpark zal worden aangewend. Het QB EHBO-team wordt met de geslaagden zo’n twintig vrijwilligers groot, geweldig toch! Voor alle geslaagden was er, naast de felicitaties, een kerstbloemetje (met dank aan Ben Dijkdrent) dat door EHBO-coördinatrice Heleen van Beelen aan de geslaagden werd overhandigd.

Geef een antwoord