Quick Boys loot Sportclub Monster

Het bekerduel staat vooralsnog gepland op dinsdag 27 november a.s.
Vanavond vond in Barendrecht de loting plaats voor de tweede ronde van het districtsbekertoernooi van West II. Quick Boys heeft opnieuw een thuisduel geloot. De blauwwitten krijgen bezoek van zaterdagtweedeklasser Sportclub Monster.

Gisteren versloeg Quick Boys na strafschoppen zondageersteklasser Neptunus-Schiebroek. Chevello de Rijp scoorde de beslissende penalty, nadat keeper Patrick de Groot twee elfmetertrappen had gestopt. Sportclub Monster, de volgende tegenstander, was in de eerste ronde van het districtsbekertoernooi met 3-2 te sterk op bezoek bij Zuidland. In de poulefase plaatste Sportclub Monster zich ten koste van TAC’90, Quick Steps en VCS voor de knock-outfase. In de zaterdagtweedeklasse C bezet Monster momenteel de vierde plaats op de ranglijst met drie punten voorsprong op Valken’68.
 
Het bekerduel op Nieuw Zuid staat vooralsnog gepland op dinsdag 27 november. Indien beide ploegen geen competitieverplichtingen hebben, wordt de wedstrijd wellicht verzet naar zaterdag 24 november.

Geef een antwoord