Quick Boys MB1 kampioen!!

Titel definitief binnen na thuisoverwinning van afgelopen zaterdag 18 april.
Na een succesvol vorig seizoen met op het einde een zwart randje waarin we helaas de 2 hoofdprijzen als team aan de neus voorbij zagen gaan speelden we dit jaar in de 1ste klasse van de MB-leeftijdscategorie. Na de winterstop zijn we ingedeeld bij Bernardus MB1, Alphense Boys MB1, Alkmania MB1, Nicolaas Boys MB1 en Kickers MB1. We hadden brutaal als doelstelling maar 1 ding voor ogen en dat was de titel binnen halen.

Direct vanaf speelronde 1 speelden we om de bovenste plaatsen. Nadat we over de helft van het speelschema waren bleek dat de concurrent voor ons uit Alphen kwam. Alphense Boys MB1 had namelijk net als wij alles gewonnen. 
Het programma wees toen uit dat wij 2x achter elkaar tegen elkaar moesten spelen. Daarin moest het  dus voor Quick Boys MB1 gebeuren. Nadat wij beide confrontaties winnend wisten af te sluiten was afgelopen zaterdag 18 april de thuiswedstrijd tegen Bernardus MB1 het toneel om de titel definitief binnen te halen. Dit lukte de meiden en nadat de bloemen en de cup in ontvangst waren genomen en het vuurwerk was gedoofd mocht heel Katwijk-centrum ook nog even luidruchtig en toeterend horen van deze prestatie door het zien van een rondrit op een versierde aanhanger.  

Met de tot nu toe gehaalde 27 punten en een doelsaldo van maar liefst  51 voor en maar 5 tegen is deze prestatie om kampioen te worden meer dan terecht!! Dit jaar is er dus wel het genoegen van (alvast 1x) het goud!

Dit kampioenschap is behaald omdat de meiden in grote getale trouw naar de training kwamen, daarnaast als een collectief speelden en bereid waren voor elkaar een stap meer te zetten in wedstrijden. Deze prijs is dus alvast in de tas! Daarnaast strijdt Quick Boys MB1 ook nog om de KNVB-Beker waarin zij nu de kwartfinale hebben bereikt.

Natuurlijk hadden de meiden dit niet zonder de steun van de trouwe supporters kunnen bereiken! De ouders die bereid waren om ze te vervoeren naar de uitwedstrijden! Plus vooral niet zonder de sponsors die de selectie hadden voorzien van een mooie shirts, tassen en een sweater en een tweetal ouders die altijd zorgden voor beeldmateriaal van het geheel! Waarvoor allen dank namens Quick Boys MB1 en begeleiding!!

De MB1-selectie die dit wist te realiseren v.l.n.r:
Denise Kuyt, Liesbeth Roerade, Jessica van den Oever, Jacoline de Jong, Arieanna Valk, Roos Buckert, Berna Karaca, Elize van der Plas, Cynthia van der Plas, Ellen Ruwaard, Cobie van Duijn, Britt van Duijvenvoorde, Leonie van Duijn. 

Sponsor  + Begeleiding v.l.n.r:
Monique Roerade-Verhaar, Dirk van der Bent, Huig van Duijvenvoorde, Jaap van Duijn.

Geef een antwoord