Quick Boys MC1 kampioen

Uitermate spannend slot van de competitie
Na de gehele competitie de ranglijst te hebben aangevoerd, werd de één-na-laatste wedstrijd tegen de enig overgebleven concurrent nipt verloren. In de laatste wedstrijd waren de meiden van Quick Boys MC1 daarom afhankelijk van de uitslag tussen de nummer één TAVV MC1 en Ter Leede MC1.

Dat de eerste plaats vasthouden vaak lastiger is dan er te komen, ondervond de ploeg uit Ter Aar. TAVV bleek op haar beurt niet bestand tegen de druk en verloor haar kampioenswedstrijd.

Gesteund door een beter doelsaldo, betekende dit dat Quick Boys MC1 minimaal moest gelijkspelen tegen de meiden van ARC om zich terug te vechten naar de definitieve eerste plaats.

Na een moeizaam begin en een ruststand van 3-3, begrepen de meiden dat er een tandje bij gezet moest worden. Uiteindelijk werd met de nodige vechtlust de overwinning behaald met een eindstand van 7-3, waarna het niet meer voor mogelijk gehouden kampioensfeest losbarstte en de champagnedouche werd aangezet.

Foto:
Voorste rij vlnr: Loraine Kuijt, Eliza van der Plas, Julia Dijkhuizen, Fleur van der Plas, Esther Ouwehand, Lotte Holverda, Ruud Holverda, Juliëtte van Klaveren, Hans Dijkhuizen
Achterste rij vlnr: Edwin van Beelen, Melissa van den Oever, Eline Meyvogel, Carina van der Niet, Neline van Beelen (c), Celine van Duyvenvoorde, Elise Dekker, Kristel van Duijvenvoorde

Geef een antwoord