Quick Boys onder 14 jaar in actie tegen AZ

De blauwwitte talenten sluiten het seizoen af tegen de Alkmaarse opponent
Na de wedstrijden tegen Ajax, Sparta en ADO Den Haag speelt Quick Boys O14, dat onder leiding staat van Arjen van der Werf, de laatste seizoenswedstrijd tegen het zeer sterke AZ O13. De Alkmaarse jeugdopleiding behoort tot de beste van Nederland.

AZ O13 staat bovenaan in de competitie met  gerenommeerde teams als Ajax, Feyenoord, Sparta, ADO Den Haag en FC Utrecht.  Een sterke en goede tegenstander derhalve maar vooral een leerzame wedstrijd voor de talenten van Quick Boys O14. Daar gaat het om bij de talententeams; leren voetballen onder grote weerstand en in een omgeving waar mentale weerbaarheid belangrijk is.  Bij de laatste wedstrijd tegen

ADO Den Haag waren er veel toeschouwers die toch de wedstrijd een extra lading meegeven. Tot ons genoegen merken wij dat de talententeams van Quick Boys door BVO’s steeds meer als waardige tegenstanders worden gezien.  Na de eerdere winst van Quick Boys O14 tegen Sparta Rotterdam en ADO Den Haag zal a.s. zaterdag moeten blijken in hoeverre onze spelers die vier keer in de week trainen dit seizoen op het gebied van tactiek, balbehandeling, fysiek  en mentale weerbaarheid verder zijn gegroeid.

De wedstrijd van aanstaande zaterdag begint om 10.30 uur op het:    

AZ Sportcomplex ’t Lood
Loodpolderweg 1
1812 RA Alkmaar

U bent natuurlijk van harte welkom om onze jongens aan te moedigen.

Coördinatoren Jeugdopleiding K.v.v. Quick Boys

Geef een antwoord