Quick Boys start project ‘Voetbalschoen’

Project gaat 16 april aanstaande van start
Wat is het project “voetbalschoen”?
Project voetbalschoen is een project waarmee onze club wil bijdragen aan meer duurzaamheid, waarbij gedacht wordt aan de beurs van gezinnen met opgroeiende kinderen en kinderen in andere landen die, net als wij, lekker willen voetballen op voetbalschoenen. Dit project loopt al bij verschillende voetbalverenigingen en is een groot succes.

Hoe werkt project “voetbalschoen”?
Het werkt heel eenvoudig, namelijk je levert je oude voetbalschoenen in bij de shop van Quick Boys en je krijgt hiervoor een tegoedbon van € 5,00. Hiermee kan je dan weer een ingeleverd paar voetbalschoenen kopen. Natuurlijk kan je de ingeleverde voetbalschoenen ook kopen zonder dat je er voetbalschoenen voor inlevert. De ingeleverde voetbalschoenen zijn te koop vanaf € 10,00. U mag uw oude voetbalschoenen ook inleveren zonder dat u er een tegoedbon voor wil hebben, de opbrengst is dan volledig voor onze jeugd.

Wat gebeurt er met de opbrengst?

Van de opbrengst worden er voor onze jeugd evenementen ondersteunt, zoals de Familiedagen, de E-overnachting of andere leuke evenementen.

De voetbalschoenen die niet worden verkocht worden samen met andere voetbalspullen aan hulporganisaties meegegeven. Zij zullen ervoor zorgen dat de kinderen in andere landen ook kunnen voetballen met echte voetbalspullen.

Wanneer start het project?
Het project start op woensdag 16 april aanstaande. Vanaf dan kunnen de “oude” voetbalschoenen worden ingeleverd. De verkoop van de “oude” voetbalschoenen start op zaterdag 3 mei, tijdens de Familiedagen.

Geef een antwoord