Quick Boys Vakantiefotowedstrijd 2014

Stuur jouw inzending in voor 30 september!
De zomervakantie is achter de rug en veel mensen zijn ook dit jaar op vakantie geweest of gaan nog op vakantie. Ook vele Quick Boyzers zijn de afgelopen tijd op reis gegaan. En uiteraard hebben zij op hun vakantieadres het blauwwitte gevoel met iedereen gedeeld.

In samenwerking met het webteam organiseert de Supportersvereniging ook dit jaar weer de Quick Boys Vakantiefotowedstrijd. Wat houdt dat in? Eigenlijk is het heel simpel. Maak een leuke foto van jezelf of iemand anders met een sjaal, muts, shirt of iets anders waarmee de link met Quick Boys gelegd wordt en stuur deze foto naar vakantiefoto@quickboys.nl onder vermelding van:

1) je naam;
2) waar deze foto is genomen en;
3) een korte omschrijving van hetgeen op de foto te zien is.

Op de website van Quick Boys wordt regelmatig een update gegeven van de inzendingen. Alle foto’s zullen uiteindelijk op de wereldkaart van deze website verschijnen. Klik HIER om de wereldkaart te bekijken. De eerste inzendingen zijn geplaatst!

De leukste inzendingen worden beloond met door de Supportersvereniging beschikbaar gestelde prijzen. De bestuursleden vormen de jury. De deelnemers kunnen tot uiterlijk 30 september 2014 hun foto’s versturen.
Let op: Het is niet toegestaan fotolocaties te “fotoshoppen”. De foto dient bovendien op lokatie te zijn genomen. Leuke selfies zijn uiteraard wel toegestaan (#Quickfie)!

Rest het bestuur van de Supportersvereniging niets anders dan iedereen een heel leuke vakantietijd toe te wensen en hopelijk zien wij veel originele foto’s tegemoet!

Geef een antwoord