Quick Boys vergeet oefenpot te beslissen

De vriendschappelijke wedstrijd bij dorpsgenoot Rijnvogels is geëindigd in een 3-2 nederlaag.

30. Nick Runderkamp (c)

De thuisploeg kwam fel uit de startblokken terwijl de blauw-witte defensie nog niet wakker leek. Zo werd al na drie minuten een tegentreffer geïncasseerd.

Het duurde even tot de gasten op stoom kwamen. In de 25e minuut werd het gelijk, door een knappe kopbal van Van den Meiracker.

De wedstrijd speelde zich steeds meer af op de helft van Rijnvogels. Toch wist de ploeg van Corneille er nog een paar keer uit te komen. Dat werd rijkelijk beloond met twee goals.

Eerst mocht vanaf links veel te makkelijk een voorzet worden gegeven en liet de keeper zich onnodig verrassen bij de tweede paal: 2-1

Even later greep Kamp goed in en speelde overduidelijk de bal. Toch besloot de scheidsrechter dat te bestraffen met een penalty, die dankbaar werd benut.

Het slotakkoord van de eerste helft was voor Junte. Hij zorgde met een bekeken schot voor de 3-2 ruststand, na een heerlijke actie van Blom.

Na de thee kwamen Ivailo Staal, Bram Franken, Daniël van Duijn, Guus Offerhaus en Sem van Duijn in het veld voor Chima Bosman, Jan-Willem Kamp, Jesse Reinders, Levi van Duijn en Jordi Blom.

In de tweede helft kwam Rijnvogels er nauwelijks nog aan te pas. Een vrije trap bovenop de lat was het belangrijkste wapenfeit. Daar stelden de gasten een aantal kansen tegenover. Maar met name bij Van den Meiracker stond het vizier niet meer op scherp.

Na driekwart wedstrijd keerden de in de rust gewisselde spelers weer terug. Ogidi Nwankwo, Runderkamp, Van Tol, Junte en Van den Meiracker konden op de bank plaatsnemen.

Levi van Duijn kreeg nog een goede mogelijkheid, maar uiteindelijk verzuimde Quick Boys deze middag om na een aarzelend begin ‘erop en erover’ te gaan.