Quick Boys verlengt contract Henry Opoku

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen heeft het Technisch Management van K.v.v. Quick Boys het contract van Henry Opoku alsnog verlengd. Hierdoor zal de rechtsback ook in het seizoen 2015-2016 deel uitmaken van de A-selectie van de club.

De van HFC EDO afkomstige Opoku kende een onzekere start op sportpark Nieuw Zuid. De Amsterdammer kampte met aanpassingsproblemen en begon het seizoen op de reservebank. Vlak voor de winterstop veroverde Opoku een basisplaats. Met name na de winterstop speelt de vleugelverdediger erg sterk en is hij niet meer weg te denken uit het elftal van de blauwwitten. De club en de 23-jarige speler besloten onlangs om opnieuw in gesprek te gaan met elkaar. Gisteren (donderdag) bereikten de partijen een akkoord waardoor de publiekslieveling ook volgend seizoen de clubkleuren van Quick Boys zal verdedigen.

Het Technisch Management feliciteert Opoku met zijn contractverlenging en wenst hem veel succes toe met het vervolg van zijn sportieve carrière op Nieuw Zuid. 

Geef een antwoord