Quick Boys versterkt zich met Mike Ruijter

De verdediger speelt met ingang van het seizoen 2013-2014 voor de blauwwitten
Het Technisch Management is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van volgend seizoen Mike Ruijter wordt toegevoegd aan de A-selectie van K.v.v. Quick Boys. De 22-jarige Ruijter staat momenteel onder contract bij zondagtopklasser AFC Amsterdam. Bij die club speelde de centrale verdediger onlangs zijn honderdste wedstrijd in de hoofdmacht.

In deze nieuwe aanwinst ziet het Technisch Management een verdere versterking van het collectief. Dit past in de ambitie van Quick Boys om een zo sterk mogelijke groep te creëren, waarmee de groei van het eerste elftal kan worden doorgezet.

Ruijter, in het dagelijks leven civiel technisch werkvoorbereider, begon zijn voetbalcarrière bij Pancratius uit Badhoevedorp. Op jonge leeftijd werd hij gescout door FC Utrecht. Na drie seizoenen gespeeld te hebben in de jeugdopleiding van de club uit de Domstad stapte Ruijter over naar AFC. Inmiddels is de lange verdediger bezig aan zijn vierde seizoen in het eerste elftal van de Amsterdamse topklasser. Hij is tweebenig, kopsterk en schroomt niet om in te schuiven.

Onlangs heeft de Amsterdammer zijn huidige club laten weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.
Na een prettig gesprek met het Technisch Management en de nieuwe trainer Ted Verdonkschot is Ruijter een eenjarig contract overeengekomen met Quick Boys.

Het Technisch Management heet Mike alvast van harte welkom op sportpark Nieuw Zuid.

Geef een antwoord