Quick Boys winnaar sponsorpitch ING

Driejarig Intensief Sponsorschap
De besturen van de vereniging en de Businessclub zijn er bijzonder trots op te kunnen melden dat K.v.v. Quick Boys winnaar is geworden van onze regio voor een Intensief Sponsorschap van ING.

Amateurclubs konden een pitch indienen met als doel een Intensief Sponsorschap of een Sub-sponsorschap op basis van een driejarige overeenkomst. ING wil hiermee graag een bijdrage leveren aan het gezond houden van het amateurvoetbal in Nederland. Dit door meer lokale betrokkenheid te tonen en om een intensieve relatie met amateurverenigingen aan te gaan. In samenwerking met de KNVB wil ING het amateurvoetbal van een extra impuls voorzien.

In plaats van inzetten op het (jeugd)selectievoetbal en ons vlaggenschip besteedde Quick Boys in deze pitch veel aandacht aan de verscheidene overige afdelingen waaronder de senioren, de jeugd, de landenteams en het G-elftal.

ING wordt met ingang van aankomend seizoen dan ook hoofdsponsor van alle ongeselecteerde seniorenteams van onze club. Ook het nieuw opgerichte G-team zal gesponsord worden door ING.
Dit houdt in dat de seniorenteams – in navolging van de jeugd – aankomend seizoen allemaal in het nieuw gestoken worden. Vanuit het wedstrijdsecretariaat zullen alle aanvoerders op korte termijn worden geïnformeerd, u hoeft dus geen nieuwe kleding aan te schaffen.

Rondom het F-veld en langs veld 2 komt er ING boarding en daarnaast ontvangen de nieuwe spelers van de Landenteams een ING starterspakket met trainingspak en voetbaltas.

De beide besturen danken ING voor dit mooie initiatief en hopen op een langdurige en gezonde samenwerking.

Bestuur K.v.v. Quick Boys
Bestuur Businessclub Quick Boys

Geef een antwoord