Quick Boys wint eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen

Op zaterdag 1 juli opende Quick Boys 1 de oefencampagne op veld 4, tegen derdedivisionist Unitas uit Gorinchem.

Het werd een interessante partij tussen twee ploegen die de tegenstander graag onder druk zetten. Het doel van zo’n wedstrijd is natuurlijk om veel uit te proberen. Allebei de trainers hebben zich daarin kunnen uitleven.

30. Nick Runderkamp

In de eerste helft waren er grote kansen voor beide doelen. Guus Offerhaus zag zijn knappe vrije trap eindigen op de kruising. Even later deed Levi van Duijn dat dunnetjes over met een poging op de paal. Maar het bleef 0-0 tot de rust.

25. Tyrone Owusu (c)

Unitas begon sterk aan de tweede helft, maar na verloop van tijd pakte de thuisploeg het initiatief weer terug. In het laatste deel van de wedstrijd leek Quick Boys conditioneel meer over te hebben. De paar honderd toeschouwers moesten wel wachten tot de absolute slotfase om doelpunten te zien. Kort na elkaar scoorden Leonard de Beste en Levi van Duijn, zodat de eindstand werd bepaald op 2-0.