Quick Boys wint strijd om Tommy Bekooij

De talentvolle aanvaller speelt met ingang van volgend seizoen op Nieuw Zuid
Ook Tommy Bekooij (20) is met het Technisch Management tot overeenstemming gekomen en speelt in het seizoen 2012-2013 voor Quick Boys. De aanvaller van UVS staat te boek als een van de grootste talenten in de Leidse regio en heeft met zijn prestaties de nodige interesse doen opwekken bij andere clubs. Tot groot genoegen van het Technisch Management is de voorkeur van Bekooij uitgegaan naar Quick Boys. Bekooij is na De Groot en Sensoy de derde aanwinst van de blauwwitten.

Bron foto: website UVS

De talentvolle Bekooij is met acht treffers momenteel clubtopscorer van zondageersteklasser UVS. De aanvaller is een van de smaakmakers bij de Leidse promovendus en heeft met zijn goede spel de aandacht getrokken van enkele clubs uit de Bollenstreek. Bij Quick Boys hoopt Bekooij zich verder te kunnen ontwikkelen als voetballer. De aanvaller speelde enkele jaren in de jeugd van ADO Den Haag, voordat hij via GHC bij UVS uitgroeide tot een vaste waarde in het eerste elftal.

Het Technisch Management wil Bekooij hartelijk welkom heten op sportpark Nieuw Zuid en wenst hem veel succes toe in het shirt van Quick Boys.

Geef een antwoord