Quick Boys-voetbalplaatjes sparen bij Hoogvliet Supermarkt

Hou de website in de gaten en mis deze unieke actie niet
Hoogvliet Supermarkten bestaat in het voorjaar van 2013 welgeteld 45 jaar en wil haar verjaardag vieren met onze club. Hoogvliet doet dat in de vorm van het maken en uitgeven van echte Quick Boys-voetbalplaatjes, waarin onze eigen jeugdleden nu eens de toppers zijn waarvan voetbalplaatjes worden gemaakt. Van de Landenteams tot en met de C-junioren en het eerste elftal worden portretfoto’s gemaakt, van de overige elftallen teamfoto’s.

De droom van onze jeugdleden wordt nu dus werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere Quick Boys-leden zijn volgend jaar verkrijgbaar bij Hoogvliet in Katwijk aan Zee. Deze plaatjes kunnen worden verzameld en ingeplakt in een speciaal voor onze club ontworpen verzamelalbum! Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken, is het van belang dat alle betreffende leden op de fotosessie zullen verschijnen. Hiertoe zal regelmatig een fotograaf aanwezig zijn op sportpark Nieuw Zuid. De eerste fotosessies zijn reeds achter de rug. Om alles in goede banen te leiden, worden de teams afzonderlijk opgeroepen om te verschijnen voor de fotoshoot. Hou daarom de website in de gaten!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Organisatie Quick Boys-voetbalplaatjesactie

Geef een antwoord