Rick IJzendoorn nieuwe trainer Quick Boys A1

De huidige oefenmeester van Quick Boys 3 volgt Gerard de Geus op
Het Technisch Management is erin geslaagd de openstaande vacature van trainer voor Quick Boys A1 naar grote tevredenheid in te vullen. Rick IJzendoorn zal met ingang van volgend seizoen aan het roer staan van het vlaggenschap van de jeugdopleiding van de blauwwitten. IJzendoorn volgt Gerard de Geus op, die op zijn beurt de nieuwe trainer wordt van Quick Boys 2.  

IJzendoorn is een zeer bekwame en gediplomeerde trainer die zich thuis voelt bij Quick Boys. De inwoner van Nieuw-Vennep was eerder onder andere oefenmeester bij DIOS en als speler actief bij de toenmalige hoofdklasser Aalsmeer. IJzendoorn is bezig aan zijn tweede seizoen op sportpark Nieuw Zuid als coach van Quick Boys 3. Onder zijn leiding is het derde elftal bezig aan een sterk seizoen. Momenteel bezet de ploeg van IJzendoorn de tweede plaats in de Reserve 1e Klasse A.

Het Technisch Management is ervan overtuigd dat IJzendoorn met zijn capaciteiten de talenten van Quick Boys A1 verder te helpen ontwikkelen en wenst hem daarbij heel veel succes toe.

Geef een antwoord