Ronald Vermond nieuwe trainer Quick Boys A1

De huidige assistent-trainer van SJC gaat aan de slag met het vlaggenschip van de jeugdopleiding
Met ingang van volgend seizoen is Ronald Vermond (52) de nieuwe trainer van Quick Boys A1. De inwoner van Leiden volgt Rick van IJzendoorn op bij het elftal dat uitkomt in de landelijke 2e Divisie en zal worden geassisteerd door oud-eerste elftalspeler Marcel van der Horst. De afgelopen jaren was Vermond assistent-trainer van zondageersteklasser SJC en trainer van het tweede elftal van de club uit Noordwijk. 

Vermond, al meer dan dertig jaar werkzaam in het onderwijs, kwam gedurende zijn actieve voetbalcarrière uit voor SJZ en Meerburg. Als trainer was de vader van een dochter in het verleden verbonden aan Meerburg, VCL, Woubrugge, Ter Leede-Dames en Valken’68 voordat hij in 2010 de overstap naar SJC maakte. In Noordwijk was Vermond eveneens coach van Jong SJC.

In een eerste reactie zegt Vermond reikhalzend uit te kijken naar volgend seizoen. “Het lijkt mij een heel mooie uitdaging om de jonge talenten van de jeugdopleiding klaar te stomen voor de senioren selectieteams en Jong Quick Boys. Het is daarnaast zeer uitdagend om met aantrekkelijk en aanvallend voetbal een mooie klassering in het linkerrijtje te kunnen realiseren in de 2e Divisie. Ik heb het elftal dit seizoen een aantal keer in actie kunnen zien. Door hard te werken en veel strijd te leveren kunnen de jongens heel ver komen,” aldus de trainer die in het bezit is van zijn TC2-diploma.

Het Technisch Management is verheugd over de overeenstemming met trainer Vermond en wenst hem veel succes toe bij het vlaggenschip van de jeugdopleiding van K.v.v. Quick Boys, de kweekvijver voor het eerste elftal. 

Geef een antwoord