Samenwerking Quick Boys en Sjaak Polak krijgt vervolg

Ook in het seizoen 2016-2017 zal Sjaak Polak aan het roer staan van het tweede elftal van K.v.v. Quick Boys. De ex-prof van onder andere ADO Den Haag, Sparta Rotterdam en FC Twente zal gaan beginnen aan zijn derde contractjaar op sportpark Nieuw Zuid.

Polak (39) maakt onderdeel uit van de trainersstaf die Groep 1, de A-selectie aangevuld met de zogenaamde potentials, onder de hoede heeft. De Hagenaar coacht op wedstrijddagen de talenten van Quick Boys 2. Met het jonge elftal staat Polak halverwege het seizoen op een derde plaats in de Reserve Hoofdklasse A met slechts drie punten achterstand op koploper FC Rijnvogels 2.
Maar met name de individuele ontwikkeling van spelers is belangrijk. Diverse talenten van het tweede elftal boeken progressie en hebben gedurende de eerste seizoenshelft reeds hun debuut mogen maken in de hoofdmacht, zoals Jan de Bruin, Jim Gillissen, Dennis van der Plas en Max van Steen. Daarin heeft ook Polak een belangrijke bedrage geleverd.

Het Technisch Management is zeer content met de continuering van de samenwerking tussen Polak en de club en wenst de trainer heel veel succes en plezier toe in de uitoefening van zijn taken.

 

 

Geef een antwoord