Scandinavische kampioenen bij de Landenteams

Alle spelers uitgenodigd voor prijsuitreiking vrijdag 13 mei a.s. om 17u.
 
7 tegen 7

Op 16 april waren alweer de laatste wedstrijden van de landenteams. De eerste 2 teams die op deze dag het spits mochten afbijten waren Engeland en Portugal. De Engelsen waren goed op dreef en wonnen verdiend hun laatste wedstrijd met 5-3. Doelpuntenmakers voor de Engelsen waren Wesley 3x, Rick 1x en Marc 1x, voor de Portugezen scoorden Sem, Pieter en Luke allen 1x.

De 2e wedstrijd bij de 7-7 was de strijd tussen de kampioenen van Denemarken en het verrassend sterke België. Deze spannende pot was een lust voor het oog voor het publiek met kansen over en weer. Via goed keeperswerk van beide kanten was de ruststand 0-0. Na de limonade ging België richting de kantine van Jan Kuijt spelen en via een afstandschot met de wreef van Jan Plug kwamen zij op voorsprong. De Denen zetten behoorlijk aan, maar misten kans op kans (ook omdat België met ziel en zaligheid verdedigde). Het vizier van de topscorers Daniel en Rian stond vandaag niet op scherp en beiden kwamen niet tot scoren. In de slotminuut werd het via Jaco zelfs nog 2-0 voor de Belgen, waarmee zij Denemarken voor de 2e keer deze competitie een nederlaag toebrachten. De kampioen was toen echter al bekend, want de Denen hadden op de doordeweekse inhaalronde een ruime overwinning op Spanje behaald en waren daardoor onbereikbaar geworden voor de concurrentie.

De 3e wedstrijd van de dag was de wedstrijd tussen wereldkampioen Spanje en Ierland. Bij de Spanjaarden was Milan de grote man door 4x te scoren (vooral zijn 2e was echt een beauty!). Ierland boog hierdoor een ruime achterstand om in een voorsprong, met als eindstand 4-3. Voor de Ieren scoorden Jaylen, Valiant en Bas allen 1x.

DENEMARKEN KAMPIOEN voorjaarscompetitie 2011

Thijmen, Rian, Thijs, Tim, Mike, Alfonso, Daniel en coach/trainer Peter de Niet

Coach Peter de Niet, 3x kampioen worden in 2 jaar tijd: dat kunnen er binnen de vereniging jou niet veel nazeggen.

TOP!!!

 

4 tegen 4

De eerste wedstrijd van de 4 tegen 4 was de strijd tussen Griekenland en Nederland. Deze gelijkopgaande wedstrijd eindigde dan ook in een gelijkspel 1-1.

De doelpuntenmakers waren voor Griekenland Damian en voor Nederland Bram.

De tweede wedstrijd was de strijd tussen Frankrijk en Oostenrijk. De Fransen zijn met een opmars bezig en overklasten de Oostenrijkers in deze pot met 8-2. Doelpuntenmakers Frankrijk: Kaj 4x, Kees 2x en 2x een eigen doelpunt. Voor de Oostenrijkers doelpuntte Jaap 2x.

Om 11.45 waren de laatste 4 teams aan de beurt, waarbij de titelstrijd ging tussen Italië en Finland.

De Italianen stonden 1 punt achter op de Finnen en voor beiden was winst dus eigenlijk noodzakelijk. De spanning rondom het veld was daardoor goed te voelen, nerveuze supporters van beide kampen. Helaas speelden ze niet tegen elkaar.

De Finnen speelden deze laatste wedstrijd tegen Wales. Dit was een fantastische strijd tussen 2 teams die niet wilden verliezen. Met aanvallen over en weer werd de eindstand uiteindelijk 3-3, doelpuntenmakers Finland Jerry 3x, Wales Cornee 2x en Asher 1x. Deze uitslag maakte dat zij voor het kampioenschap afhankelijk waren van de uitslag van Italië.

Op het andere veld speelden de Italianen tegen het inmiddels uitgeschakelde land Zweden. De Zweden speelden zonder enige druk en speelden een sterke partij. De Italianen kwamen er niet aan te pas en konden slechts 2x het net vinden. Terwijl Zweden dat 6x deed. Eindstand Zweden-Italie dus 6-2. Doelpunten Zweden Nico 2x, Martijn 1x en Bram 3x. Voor de Italianen scoorde topscorer Jarno 2x.

 

Door dit verlies mistten de Italianen dus op een haar na het kampioenschap en is FINLAND KAMPIOEN voorjaarscompetitie 2011

Arvith, Janus, Wouter, Guus, Jerry en Coach Kees van der Mey jullie hebben een topprestatie geleverd! Van harte gefeliciteerd. Van de 40 kanjers die wekelijks over het veld liepen hebben jullie aangetoond superkanjers te zijn!!!

 

 

Belangrijke mededeling

Alle spelers van de landencompetitie zijn hierbij uitgenodigd in de grote kantine op vrijdag 13 mei om 17.00 voor de prijsuitreiking. Niet alleen de ‘echte’  kampioenen worden daarin gehuldigd. Omdat alle spelers aangetoond hebben potentiële kampioenen te zijn, is er voor elke speler een prijs.

 

De landencoördinator.

(zie bijlage onder voor uitslagen, (eind)standen en topscorers)

Geef een antwoord