Scouting Quick Boys in verdere opbouw

Openstaande vacature: data-analist
De oud-eerste elftalspeler en TC 1-trainer Laurens Mouter komt het scoutingsteam van Quick Boys versterken. Hij zal samen met Leen van der Plas, een andere ex-speler, sturing geven aan het scoutingsteam in het komende seizoen. Mouter zal zijn scoutingswerkzaamheden voor Quick Boys combineren met zijn trainerschap bij zondagderdeklasser Teylingen uit Sassenheim.

Voorts is het scoutingsapparaat nog op zoek naar een data-analist. Deze persoon is verantwoordelijk voor het opstellen van een profiel van potentiële spelers voor Quick Boys 1. Via internet, social media en andere informatie bronnen kunnen allerlei relevante gegevens worden verzameld over spelers. Je kan hierbij aan de volgende zaken denken: aantal gele en rode kaarten, schorsingen, blessures, voorgaande clubs en de posities waar de speler in de jeugd en senioren heeft gespeeld, werk- en gezinssituatie, etc . Deze informatie is mede belangrijk voor de scouts en het beslissingsproces om een speler wel of niet aan te trekken. De data-analist wordt onderdeel van het scoutingsteam.
De persoon die voor deze functie in aanmerking komt, moet affiniteit hebben met internet, social media en moet over analytische vaardigheden beschikken. Voor meer informatie kan je je wenden tot Cees Haasnoot via ceeshaasnoot@quickboys.nl.  

Het Technisch Management

Geef een antwoord