Scoutingsteam A-selectie uitgebreid

Oude bekenden keren terug op sportpark Nieuw Zuid
Raymond Flaton, Marnix van der Gun en Clement Koster zijn toegevoegd aan het scoutingsteam van K.v.v. Quick Boys. Onder leiding van Hoofd Scouting Piet van Duijn zullen zij samen met de overige scouts regelmatig potentiële en talentvolle externe spelers ten behoeve van de A-selectie gaan bekijken.

Flaton en Van der Gun behoeven geen introductie. Beide spelers hebben in het verleden de nodige successen geboekt op sportpark Nieuw Zuid. ‘Flato’ verdedigde tien seizoenen de clubkleuren van Quick Boys, terwijl ‘Gunna’ in totaal vijf jaar actief was voor de blauwwitten.

Koster is wel nieuw bij de club. De zelfstandig ondernemer was jarenlang de doelman van het Haarlemse HFC EDO en speelde in het verleden onder andere samen met hoofdtrainer Ted Verdonkschot en Brian Mussche, de Technisch Manager van Quick Boys.

Op onderstaande foto staan de leden van de scoutingcommissie, van links naar rechts: Peter Hellenberg, Marnix van der Gun, Bert Verdoes, Raymond Flaton, Leen van der Plas, Zegert de Mol, Clement Koster en Piet van Duijn.

Geef een antwoord