Sjaak Polak vertrekt alsnog bij K.v.v. Quick Boys

Aan het einde van het lopende seizoen zal Sjaak Polak sportpark Nieuw Zuid alsnog de rug toekeren. De eindverantwoordelijke van het tweede elftal heeft onlangs een aanbod van zondageersteklasser GDA ontvangen voor de functie van hoofdtrainer bij de Haagse club, een rol die naar de mening van Polak past bij zijn ambities.

Polak is bezig aan zijn tweede seizoen als trainer van het tweede elftal van Quick Boys, waarmee hij momenteel nog volop in de race is om het kampioenschap in de reserve-hoofdklasse. In het lopende voetbaljaar wordt de ex-prof bovendien nauw betrokken rondom de hoofdmacht van de blauwwitten. Zijn contract met de club, die in januari 2016 nog werd verlengd, zal in onderling overleg worden ontbonden.

“Quick Boys zou ik niet voor elke club inruilen. Maar ik heb het gevoel dat ik deze kans moet grijpen. Ik ben het Technisch Management heel dankbaar dat zij mij deze stap gunnen”, legt Polak uit. De trainer heeft een succesvolle periode gekend op Nieuw Zuid. “Diverse spelers hebben via het tweede elftal hun debuut gemaakt in de hoofdmacht. Ik kan de club met een opgeheven hoofd verlaten. Graag wil ik de stafleden, de selectie en de ouders van de spelers hartelijk danken voor de mooie tijd die ik hier heb mogen hebben,” besluit de Hagenaar.

Het Technisch Management betreurt het vertrek van Sjaak Polak bij Quick Boys, maar respecteert zijn beslissing en wenst hem heel veel succes met het vervolg van zijn trainerscarrière.

 

Geef een antwoord