Sportpark Nieuw Zuid wordt steeds fraaier

Gedurende de zomerstop hebben de vrijwilligers van de club niet stilgezeten
Natuurlijk speelt Quick Boys al op een prachtig sportpark Quick Boys, waar veel trouwe vrijwilligers dagelijks voor het omvangrijke noodzakelijke onderhoud zorgdragen. Maar los van dat onderhoud waren er inmiddels ook best wat zaken die wat modernisering konden gebruiken. Soms waren het details, soms wat meer.

Daarom heeft een aantal mensen dit “project” in nauwe samenwerking met het bestuur opgepakt. Coördinatoren Jan Willem Lugthart en Huug van Beelen hebben met de hulp van vrijwilligers en derden in de zomerstop veel werk verricht, waarvoor hartelijk dank! Wellicht zijn de resultaten u al opgevallen. Bijvoorbeeld de betonnen wand bij het vierde veld die in samenwerking met graffiti-expert Jack Hofmeester naar onze mening echt fantastisch is geworden!

Bekijk het foto-album (zie icon aan linkerzijde) met wat foto’s van de oude en nieuwe situatie en: zoek de verschillen!

Wij zijn van mening dat sportpark Nieuw Zuid inmiddels dus nog fraaier is geworden. Wij vertrouwen er op dat u/jij dat ook vindt! Klaar zijn we nooit, we blijven zoeken naar mogelijkheden om Nieuw Zuid mooier en/of functioneler te maken. We houden u o.a. via deze website op de hoogte. Zo willen we bijvoorbeeld graag de hoofdentree van sportpark Nieuw Zuid wat meer allure geven. Daar komen we op terug, want we hopen dat ook de leden daar bruikbare suggesties voor hebben…

Geef een antwoord