Stewardgroep doet sportieve teambuildingsessie

Onlangs werkten de stewards hun conditie bij voor de tweede seizoenshelft
Medio januari heeft een flink aantal stewards van Quick Boys deelgenomen aan een sportieve teambuildingsessie op het complex van Atletiekvereniging Rijnsoever. De sessie werd gehouden in de fraaie en professioneel geoutilleerde ruimte van Krachtsport Rijnsoever.

Onder toeziend oog van een tweetal instructeurs leven de Quick Boys vrijwilligers zich uit op uiteenlopende fitnesstoestellen zoals de Crosstrainer, de Loopband of de Hometrainer. Diegenen die vinden dat de spierballen nog wel wat groter kunnen onderwerpen zich aan de aanwezige krachttoestellen.

Hoewel vooraf was gezegd rustig aan te doen en de training langzaam op te bouwen wordt de snelheid op de fitnesstoestellen al rap opgevoerd en worden de krachttoestellen al snel van extra gewichten voorzien. De been-, arm-, buik- en rugspieren worden goed getraind en menig steward zal achteraf ongetwijfeld spieren gaan voelen die doorgaans niet of nauwelijks worden gevoeld of waarvan hij of zij niet eens wist ze überhaupt te hebben. Uiteindelijk blijkt dat het met de fysieke gesteldheid wel goed zit bij de stewardgroep en lijkt men klaar voor de tweede seizoenshelft.

Naarmate de training vordert,  de vermoeidheid toeslaat en de nodige zweetdruppels het lichaam hebben verlaten, worden de apparaten ingeruild voor goede gesprekken. Gesprekken die uiteindelijk gaan over het verloop van de eerste competitiehelft en, belangrijker, het verwachtingspatroon voor de tweede competitiehelft. Na zo’n anderhalf uur wordt de training afgesloten met de uiteindelijke conclusie dat soortgelijke trainingen zeker voor herhaling vatbaar zijn.

Namens de stewardgroep wordt AV Rijnsoever / Krachtsport bedankt voor de gastvrijheid, het gratis ter beschikking stellen van de accommodatie en de begeleidende instructie.

Geef een antwoord