Stewardgroep in het nieuw

Fraaie, blauwe kleding voor gecertificeerde Quick Boys-stewards
Bijna tien jaar waren de stewards van Quick Boys bij hun vrijwilligers(veiligheids)werkzaamheden te herkennen aan de gele outfit. Sinds enkele weken zijn de stewards niet meer gekleed in de opvallende kleur geel, maar dragen onopvallend maar toch ook weer opvallend blauwe stewardkleding.

De (warm geklede) stewardoutfit werd voor de eerste keer gedragen tijdens de uitwedstrijd tegen SV Huizen en een week later in Achterberg bij de uitwedstrijd tegen VVA’71. Tijdens deze wedstrijden is  al een aantal complimenten ontvangen van de bezoekers en supporters. Afgelopen zaterdag bij de thuiswedstrijd tegen Sportlust ’46 werden opnieuw positieve opmerkingen gemaakt door de bezoeker over de kleding waarbij er zelfs supporters zijn die aangeven ook wel steward te willen worden ‘met zo’n mooie outfit aan’. De blauwe jacket (gelinkt aan de clubkleuren) met grijze metallic biezen is aangeboden door een aantal sponsors. Op de jas zijn, naast het V-teken, opvallend logo van Quick Boys en de functiebenaming, de logo’s en bedrijfsnamen van de sponsors aangebracht. Het geheel ziet er uitermate professioneel en verzorgd uit. Middels de schenking van de stewardjassen geven de sponsors blijk van hun waardering voor de wijze waarop zich bij Quick Boys gecertificeerde stewarding een vaste plaats heeft verworven onder andere bij de wedstrijden van het eerste elftal. Naast de stewardoutfit is er vanaf nu voor de vrijwilligers van de scangroep een zwart regenjack beschikbaar, eveneens voorzien van logo’s, en dergelijke.

K.v.v. Quick Boys, de stewardgroep in het bijzonder, bedankt Basis Bedrijfshuisvesting / www.basis.nl, (eerder sponsor van de hiervoor gedragen gele stewardjas), Master Group / www.mastergroup.nl,  Demco Bedrijfskleding / www.demcobedrijfskleding.nl, Huurmaat / Riool NL / www.barthen.nl, voor de prachtige outfit.

Onderstaand zo’n twintig stewards ‘in het nieuw’ bij het scorebord. Met de nieuwe stewardjas worden de nodige positieve reacties gescoord. Op deze foto ontbreken overigens een tiental gecertificeerde stewards.

Geef een antwoord