Stichting Luna bedankt Quick Boys

Voor sponsoring van materiaal en kleding voor kinderen in Kosovo
Beste mensen van Quick Boys, namens Stichting Luna en de kinderen van Gjakova willen wij jullie enorm bedanken voor de sponsoring van materiaal en kleding!

Op maandag 10 juni zijn wij vertrokken richting Kosovo. Onze eerste kennismaking met de teams aldaar was tijdens het overhandigen van deze kleding. Het was prachtig om te zien hoe dankbaar de kinderen en trainers waren met de gift. Ze stonden te stralen bij het overhandigen van de nieuwe kleding!

Later in de week, op zondag, werd een toernooi gespeeld. In de ochtend stroomden de kinderen enthousiast binnen. Het toernooi was een groot succes. Zes teams uit verschillende dorpen speelden tegen elkaar, met de kleding van onder andere Quick Boys, maar ook van VV Katwijk, dus sommige wedstrijden leken op een echte Quick Boys – Katwijk derby! De sfeer was daarnaast goed en de wedstrijden werden fanatiek gespeeld.

De prijsuitreiking na afloop van het toernooi was voor de kinderen het hoogtepunt, zij stonden stuk voor stuk te stralen! Het toernooi loopt al 9 jaar, waarbij ik vaak heb gehoord dat dit voor de kinderen het hoogtepunt van het jaar is, en dat heb ik nu ook met eigen ogen gezien. Het begeleiden van dit toernooi was dan ook erg bijzonder.

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie donatie van kleding en materiaal, het is goed terecht gekomen!

Martine van der Bent
Namens Stichting Luna

Geef een antwoord