Supportershome geopend in aanloop naar topduel

Aanstaande vrijdag van 18.00 uur tot 0:00 uur is het Quick Boys Café weer geopend, dit keer een XXL-edition. Dit alles heeft te maken met de topper tegen Noordwijk die een dag later gepland staat. Coverband West Coast zal een optreden verzorgen in het Supportershome en uiteraard staan de visbakkers weer klaar voor een lekker portie kibbeling. Ook zal van 20:00 tot 22:00 uur de voorverkoop plaatsvinden van toegangskaarten voor de derby tussen Noordwijk en Quick Boys. DJ Peat zal de avond in stijl gaan afsluiten. 

Het doel van deze avonden is de saamhorigheid onder de supporters te vergroten. Onder het genot van een hapje, een drankje en muziek kan in het Supportershome vooruit gekeken worden naar de wedstrijden van het eerste elftal. De fans hebben hun onderkomen aangekleed door voetbalshawls van allerlei voetbalclubs uit de hele wereld op te hangen. Er is nog plaats voor enkele voetbalshawls, dus neem ze gerust mee!

Op de avonden waarop het Quick Boys Café is geopend, verschijnt op de website een uitnodiging. Ook is het Supportershome op de wedstrijddagen geopend. Iedereen (18+) is welkom! De deuren van het Supportershome zijn geopend van 18:00 uur tot 00:00 uur. Tot ziens in het Quick Boys Café op vrijdag 19 februari aanstaande! 

Geef een antwoord