Supportersvereniging Quick Boys komt belofte aan SDC Putten na

Kratten maken kilometers
Doordat SDC Putten ons afgelopen zaterdag een handje hielp en met 5-3 van Sparta Nijkerk won moest de supportersvereniging wel in actie komen. De doelman van de Puttenaren werd namelijk vier kratten bier beloofd als Putten van Nijkerk zou winnen.  

Het gebeurde tijdens de uitwedstrijd op de Veluwe. Putten-doelman René van Hemel raakte aan de praat met een aantal Quick Boys supporters. “Dat was toch geen rode kaart?” vroeg hij nadat zijn ploegmaatje Richard van Groen eruit gestuurd werd.   

Dat was koren op de molen van de Katwijkers en langzaam ontstond er een grappige sfeer waarin Van Hemel na de zoveelste gele kaart vroeg of we volgende week niet met ze mee wilden spelen want er volgden veel schorsingen. “We doen wel mee tegen Nijkerk” aldus één van de Quick Boyzers. “Krijgen we dan een krat bier als we van Nijkerk winnen,” vroeg de doelman hoopvol. “Als jullie van Nijkerk winnen krijg je er vier.” was het antwoord. 

En dus werden er afgelopen dinsdag vier kratten bier ingeslagen en reisde de SV naar Putten af. Daar werd het bier natuurlijk graag in ontvangst genomen. 
“Top dit! Quick Boys bedankt” twitterde Van Hemel.

Geef een antwoord