Tennisclinic


Als onderdeel van de voorbereiding is er ook dit jaar door tennisvereniging LTC Zee en Duin, de spelers en staf van Quick Boys de inmiddels traditionele en sfeervolle tennisclinic aangeboden.
De meeste voetballers zijn vaak vooraf erg overtuigd van hun tenniskwaliteiten. Tijdens de trainingen/wedstrijden wordt dat al minder en na afloop geven zij vaak toe dat er op tennisgebied nog wel "wat werk aan de winkel is". Tijdens het après-tennis neemt het zelfvertrouwen in de eigen kwaliteiten gelukkig wel weer toe!
De 2010-editie van deze sportieve uitwisseling zal plaatsvinden op donderdag 19 augustus.
De trainingen zullen rond 18.00 uur starten en zullen worden verzorgd door de trainers/topspelers van Zee en Duin. Vanaf 19.30 uur worden er nog wat wedstrijdjes tegen the blauwwitten gespeeld.
Na afloop doet de selectie nog mee aan de "Tennis Challenge". Geïnteresseerd? We verklappen nog niets.
Wanneer u de sportieve prestaties van de voetballers en de tennissers wilt aanschouwen op het tennispark van LTC Zee en Duin aan de Sportlaan bent u uiteraard van harte welkom!

De foto hiernaast is van de 2009 editie, hierbij is Derek van der Plas in aktie aan het net, Niels van Duijn kijkt aandachtig toe.

Geef een antwoord