Tomas Arroyo opgenomen in Talentenpool

De speler van Quick Boys A1 ondertekent jeugdcontract
Gegeven de ambities en doelstellingen van K.v.v. Quick Boys is het van groot belang om talenten aan de club te binden en te laten doorstromen naar de A-selectie. Als voortvloeisel uit het beleidsplan heeft het Technisch Management sinds dit jaar de beschikking over een jaarlijks budget om een beperkt aantal talentvolle spelers een jeugdcontract aan te bieden.

Tomas Arroyo is de eerste jeugdspeler die door het Technisch Management een jeugdcontract krijgt aangeboden. Op donderdag 27 september jl ondertekende het talent van Quick Boys A1 het contract in het bijzijn van het Hoofd Jeugdopleiding Theo Guijt en bestuurslid voetbalzaken Cees Haasnoot. Arroyo (17) werd op jonge leeftijd gescout door Ajax en speelde vier seizoenen in de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Op vijftienjarige leeftijd debuteerde de centrale middenvelder in het eerste elftal van Foreholte. De CIOS-student komt met Quick Boys A1 momenteel uit in de landelijke 2e Divisie B. De spelers uit de Talentenpool nemen bovendien deel aan de wedstrijden van Quick Boys onder de 23 jaar.

Deze talenten zullen worden begeleid door Jaap van Duijn (mentor), Jaco Heeringa (Hoofd Talentontwikkeling Senioren) en Theo Guijt (Hoofd Jeugdopleiding). Belangrijk om te melden is dat de contractwaarde pas vrijvalt voor de speler als hij een contract krijgt aangeboden in de A-selectie. Het Technisch Management

Geef een antwoord