Trainers jeugdopleiding Quick Boys nemen deel aan interne trainers-clinic

De eerste bijeenkomst stond in het teken van het verbeteren van de kracht en rompstabiliteit
In het kader van de professionalisering van de jeugdopleiding van Quick Boys is donderdagavond 28 september jl. de eerste van twee trainers-clinics georganiseerd.

Deze werd bezocht door bijna alle trainers van onze jeugdselectieteams en is bedoeld om een bijdrage te leveren aan een eenduidige aanpak van opleiden, spelen en trainen binnen onze jeugdopleiding. De avond stond in het teken van het opleiden van de trainers in het geven van een goede warming-up en het verzorgen van een kracht- en stabiliteitsprogramma  voor de jeugdselectie-spelers.

Onder het toeziend oog van de trainers en onder leiding van Remko Tilmans (fysiotherapeut/fysieke trainer Quick Boys 1) en Wim Hoek (manager medische staf/fysiotherapeut PMC Katwijk/Rijnsburg) werd de selectie van Quick Boys A2 onderworpen aan allerlei loop- en rekoefeningen gevolgd door oefeningen om de kracht en rompstabiliteit te verbeteren.
De spelers van A2 willen we ook bedanken voor hun prima inzet en medewerking deze avond.

De volgende trainers-clinic zal eind oktober plaatsvinden en zal dan in het teken staan van loopscholing en coördinatietraining. Wij hopen dan op nog meer belangstelling.

Geef een antwoord