Trainingskamp Tenerife 2017: Dag 2

Gisteren stond de eerste training op Tenerife op het programma. De dag begon met een gezamenlijk ontbijt om half negen. Hierna kon ieder nog even zijn momentje pakken, waarop om half elf iedereen zich te voet begaf richting het trainingsveld. Dit was anders dan andere jaren, waar het trainingsveld op een half uur rijden lag. Dit jaar dus een nieuwe locatie, met een betrekkelijk nieuw kunstgrasveld.

Na een ontspannen wandeling en een korte introductie van trainer Jan Zoutman kon de eerste training dan van start. De training begon met wat oefeningen van verzorger Jan de Jager, om vervolgens weer verder te gaan met wat conditionele vormen (ook met de bal). Yuri Guyt, Jason Oost en Jim Gillissen trainden weer (gedeeltelijk) mee, waarmee de groep ter plaatse compleet was. Na anderhalf uur zat de training er weer op en stond de gezamenlijke lunch op het programma, waarna een ieder tot het diner zijn eigen ding weer kon doen.

Het avondprogramma van deze avond is de voetbalquiz. Delano a Cohen was wederom bereid bevonden om de Quiz in elkaar te zetten. De Quiz bestond uit 60 vragen en dat allemaal in 3 rondes. Tussen ronde 2 en 3 was er een pauze ingelast waarna de balans even kon worden opgemaakt. Al snel bleek dat de laatste ronde een zeer spannende zou gaan worden. Ongeveer vijf koppels stegen boven de rest uit en na een zinderende laatste ronde stond alles zeer dicht bij elkaar. Met een bonusvraag (“wat is het dagsalaris van Carlos Tevez?”) als slot op de deur voor de uitslag moest er wel een winnaar komen.

Op de derde plek eindigden Milan Hoek, Jim Gillissen en sponsor Maurice Loonstijn. De tweede plek was voor het duo Jason Oost en Jan de Bruin. De spanning steeg verder en verder, maar uiteindelijk kon het spitsenduo Max van Steen en Hermann Kabasele de hoofdprijs in ontvangst nemen. Uiteindelijk kon de avond dus afgesloten worden en kon iedereen weer zijn rust gaan pakken. Woensdag staat er immers weer een pittige training op het programma.

Geef een antwoord