Update uitslagen Landenteams

Een kort verslag van speelronde 5 en 6
De landenteams gaan vrolijk door met voetballen. Hier een kort verslag van de laatste twee speelronden.

7-7 Competitie Speelronde 5 , 1-10-2011….
Op 1 oktober stond speelronde 5 alweer op het proramma.Onder zonnige weersomstandigheden startten we met Portugal tegen Engeland, de Engelsen waren deze wedstrijd net even iets efficienter in het afronden op de goal. De Engelsen,  met een uitstekende Nico op doel, wonnen dan ook verdiend met 3-1. Voor Engeland scoorde Bram 3x en voor de Portugezen scoorde Jarno.
De volgende wedstrijd was een ongelijke strijd, Belgie-Denemarken: 8-0.  Ondanks goede reddingen van de keeper van Denemarken(Koen) liepen de Belgen inmiddels uit naar een ruime overwinning. De Belgen manifesteerden zich meer en meer als titelkandidaat. Doelpunten Belgie: 3x Jerry, 2x Damian, 1x Mike en 2x een gastspeler.
De laatste wedstrijd was de spannende pot tussen Ierland en Spanje. Deze wedstrijd met schitterend voetbal werd uiteindelijk een 2-2 gelijkspel. Voor de Spanjaarden keepte Kai weer een dijk van een wedstrijd. De doelpuntenmakers van Spanje waren Asher en Fedi, voor de Ieren scoorden Luke en Wouter.

4-4 Competitie

De eerste wedstrijden van de allerkleinste spelende leden van onze vereniging ging tussen Wales-Zweden (5-2) en Frankrijk-Griekenland (5-6). De Zweden speelden de eerste helft bere sterk en stonden dan ook bij rust verdiend op 2-2, maar helaas na de limonade (wat gooien ze er precies in?) konden de Zweden helaas geen stand houden en verloren ze dan ook helaas met 5-2 van de sterke boys uit Wales. De doelpuntenmakers van Wales waren Jasper (2x), Rick, Martijn en Maarten. Voor de Zweden scoorden Stan en Pascal.
(Hier een ingestuurde verslag van de begeleider van Griekenland) In de 4×4 competitie stonden de teams Griekenland en Frankrijk tegenover elkaar. Onder zeer warme weersomstandigheden brachten beide teams een prachtige voetbalpot op de mat. Al vroeg stonden de Grieken met 2-0 voor, door doelpunten van Olivier en Quinten. Maar daarna hadden de Grieken even geen antwoord op de Franse dadendrang, dus 2-4 voor de Fransen. Deze stand bleef tot de rust. Na de rust vergrootten de Fransen hun voorsprong zelfs naar 3-5. Hoewel Olivier nog een aansluittreffer scoorde,  reageerde Frankrijk direct met een fraaie treffer. In de laatste 5 minuten toonden de Grieken echter karakter en brachten Sven(fraai afstandschot) en Quinten (met 2 goals) de eindstand op 6-5 voor Griekenland.
De laatste 2 wedstrijden van deze dag waren de westrijden Italie-Finland (5-1) en Nederland-Oostenrijk (2-2). De Italianen ,uiteraard weer in topvorm, wonnen ruim van de Finnen, die de eerste helft uitstekend speelden. Met name Daan en Rens liepen de longen uit hun lijf, echter ook zij waren niet opgewassen tegen de Italianen met hun tifosi (Frans en Jan de Lange) langs de kant. Voor de Italianen scoorde Ceesay(Keessie) 4x en Gijs en voor de Finnen scoorde Rens.
Op veld A speelden Nederland en Oostenrijk een schitterende pot met aanvalsgolven van beide kanten, tot twee keer toe kwamen de Alpenbewoners op voorsprong (2x Boaz), maar de Leeuwen toonden veerkracht en scoorde zelfs vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker. Doelpunten Nederland: 1x Lucas en 1x Ibrahim.

7-7 Competitie
Speelronde 6 , 08-10-2011……
Vandaag hadden we voor het eerst te maken met het echte voetbalweer (ontstuimig met af en toe een regenbui). De eerste wedstrijd was de topper nr1(Belgie) tegen de nr2(Spanje). Het werd een schitterende wedstrijd met mooie acties van beide kanten. De ruststand was 0-0. Na de rust kwamen de Belgen met windvoordeel verdiend op voorsprong, wie anders dan Jerry van der Mark maakte het verschil vandaag. Hij maakte beide doelpunten en zorde er mede voor dat de Belgen tot op heden ongenaakbaar blijven en fier aan kop gaan.
De 2e wedstrijd ging tussen Portugal en Denemarken, de Portugezen met balvirtuoos Tim in de gelederen kwamen verdiend snel op voorsprong via Kaj (hij kreeg de bal op een presenteerblaadje van Tim). De Denen rechtten hun rug en kwamen langszij via een heerlijke pegel van Ravi. Uiteindelijk liepen de Portugezen ietwat geflatteerd uit naar een 4-1 overwinning via 2 treffers van Kaj en eentje van Jarno.
De 3e wedstrijd ging tussen Ierland en Engeland, oftewel “The Battle of Britain”……. De Ieren speelde een hele goede wedstrijd, en met name Janus was vandaag zeer goed op dreef. Hij maakte dan ook een schitterende goal voor de Ieren. Het andere doelpunt werd door Luke gemaakt. Voor de Engelsen was het wederom Bram die de productie voor zijn rekening bracht.

4-4 Competitie

Verslag begeleider Griekenland; Op een winderig Nieuw-zuid kwamen vandaag Finland en Griekenland elkaar tegen in de landencompetitie. Na een aftastend begin van beide teams bracht Quinten de Grieken op een 1-0 voorsprong. Direct na de Finse aftrap verdubbelde Olivier de score naar 2-0. Nu was het aan de Finnen om terug in de wedstrijd te komen. Helaas hadden zij geen geluk in de afwerking. De Grieken daarintegen kwamen zelfs op een 4-0 voorsprong met fraaie combinaties van Hendrik, Olivier, Rik en Sven met als afmaker Quinten. Een prachtig uitgekookte tegenstoot van de Finnen( van Rens) bracht de spanning terug in de wedstrijd. Het laatste woord was echter voor de Grieken; na een voorzet van Olivier schoot Sven van grote afstand eerst nog op de lat, maar in de rebound scoorde, wie anders dan, Quinten zijn 5e treffer. De laatste treffer was een juweeltje van samenspel tussen Hendrik, Rik en goaletter Quinten.
De andere wedstrijd ging tussen Nederland en Wales, de hollanders waren flink gehavend aan de strijd begonnen. Hun sterspeler IJsbrand van Velzen was met zijn familie op vakantie naar Turkije en Ibrahim was spoorloos (is wel inmiddels weer terecht), dus dat betekende met 3 tegen 5 van Wales (de begeleider van Wales was dan wel zo sportief om met 4 tegen 3 Nederlanders te beginnen). Doordat er niet zoveel spelers in het veld liepen, onstond er veel ruimte op het veld, wat uiteraard voor toeschouwers mooi kijkspel was. De grote man aan de zijde van Wales was Joppe met 3 goals, aan de Nederlandse kant haalde Daan veel ballen weg en strooide met mooie passes op vedette Lucas. Die wist daar wel raad mee en zorgde met 3 mooie goals voor een evenwicht in deze wedstrijd: 3-3.
De laatste wedstrijden gingen tussen Frankrijk-Zweden (12-1) en Italie-Oostenrijk (3-4). De Zweden hadden vandaag een collectieve offday wat resulteerde in een ruime nederlaag. Helaas voor Zweden hadden de Fransen een gastspeelster in hun team die vandaag goed op dreef was: 8x scoorde ze! De andere doelpunten werden van Frankrijk werden door Thomas en Dirk (ieder 2x) gemaakt. Pascal zorgde voor de Zweedse eer.
Oostenrijk en Italie zorgde vandaag voor een echte thriller. Beide teams waren flink aan elkaar gewaagd. De Oostenrijkers waren uiteindelijk net even iets efficienter in het afwerken op het doel, wederom scoorde Boaz 3x voor de Oostenrijkers. Bram maakte het andere doelpunt. De doelpunten voor Italie kwamen van Benjamin (2x) en Ceesay.
Vanaf zaterdag 29 oktober gaan we bij de 4-4 competitie verder met een winnaarspoule(1t/m4) en een verliezerspoule(5t/m8) De wedstrijden van de verliezerspoule worden om 11.00uur gespeeld. De wedstrijden van de winnaarspoule worden om 11.45uur gespeeld.
Heren begeleiders kunnen jullie er voor zorgen dat de clubloten met het geld z.s.m.bij Jan Kuijt worden ingeleverd.

Geef een antwoord