Update ziekenboeg Quick Boys 1

Verzorger Jan Loenen deelt hoopvolle berichten
De ziekenboeg van de blauwwitten was de afgelopen tijd goed gevuld. De hoopvolle berichten sijpelen echter binnen. Verzorger Jan Loenen geeft een korte update over de status van de blessuregevallen. 

Patrick de Groot is de keeperstraining onder leiding van Dick Bos weer begonnen. “Het herstel van Patrick ligt op schema,” begint de Haarlemmer. “Maar zijn comeback zal nog enkele weken op zich laten wachten, bij een doelman vergt een armblessure nu eenmaal meer tijd.” 

Jeroen Ketting maakte in het thuisduel tegen VVA’71 zijn rentree op de velden. “Met hem nemen we geen enkel risico, daarom is Jeroen afgelopen zaterdag tegen SJC niet in actie gekomen. Maar in de volgende wedstrijd zal hij weer van de partij zijn”, aldus Loenen. 

Over de kwetsuur van Thom de Vries bestaat vooralsnog onduidelijkheid. “Enkele weken geleden heeft Thom in het duel met SDC Putten een schop gekregen die iets heeft stukgemaakt. Het is een lastige blessure, zeker gezien zijn geschiedenis met een gebroken kuitbeen. Wij zijn heel voorzichtig met hem en nemen geen enkel risico. Voorlopig zal Thom alleen trainen op indicatie van pijn. Inmiddels is hij bij dr. Krips langsgeweest en wordt voor verder onderzoek doorverwezen naar AMC in Amsterdam.”

David Almeida heeft een lang hersteltraject gevolgd. De rechtsback scheurde in maart van dit jaar zijn achillespees tijdens de training en wachtte een operatieve ingreep. “Met David gaat het heel goed. Sinds enige tijd is hij begonnen aan de individuele veldtrainingen en zeer binnenkort mag hij aansluiten bij de groep waar hij delen van de oefeningen mag meedoen,” verklaart de hoopvolle verzorger.

Pascal van der Plas heeft nog een lange weg te gaan. De linksbenige verdediger viel in de voorbereiding met een ernstige knieblessure uit. Loenen: “Pascal is met succes geopereerd en traint nu dagelijks of bij zijn fysio Wim Hoek of op de club. Ook met hem gaat het de goede kant op, maar zijn herstel zal uiteraard iets meer tijd in beslag nemen.”

Geef een antwoord