Vacature assistent-trainer Quick Boys 2

Quick Boys-achtergrond gewenst
Quick Boys 2 staat komend seizoen onder leiding van de voormalige profvoetballer en en huidige TC 2 trainer Sjaak Polak.
Voor de dinsdag- en donderdagtrainingen wordt een assistent-trainer gezocht. Aanwezigheid tijdens de wedstrijden is natuurlijk ook gewenst, maar niet altijd noodzakelijk.

In de nieuwe filosofie van de club wordt het team gevormd door jonge voetballers tot de leeftijd van 23 jaar, met daarbij 2 á 3 routiniers. Uit de A1 komen bijvoorbeeld al 8 spelers over naar Quick Boys 2.
In deze functie krijg je de mogelijkheid om jouw kennis, kunde en ervaring in samenwerking met de hoofdtrainer over te brengen op onze eigen jongens uit de jeugd.

Het primaire doel van Quick Boys 2 is om de jeugd op te leiden voor de stap naar het eerste team. Voorts kunnen op de wedstrijddagen spelers uit de A-selectie deel uitmaken van Quick Boys 2.

Je wordt onderdeel van een enthousiast en leuk begeleidingsteam met een lange Quick Boys-historie. De club hecht er waarde aan dat de assistent-trainer een Quick Boys-achtergrond heeft.

Een gesprek met Sjaak Polak en de teammanager Ben Dijkdrent is uiteraard onderdeel van de procedure.
 
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Ben Dijkdrent
ben@wiesmeijer.com
06-20361903

Geef een antwoord