Vacature sportverzorger K.v.v. Quick Boys

Interesse? Neem contact op met Wim Hoek
K.v.v. Quick Boys is voor het seizoen 2012-2013 op zoek naar een sportverzorger (of daarvoor in opleiding) voor de A1 en B1. 

De vereniging heeft een medische staf die tot taak heeft om spelers van zowel selectie teams als niet-selectie teams zo optimaal mogelijk te laten presteren binnen hun voetbalteam. Dit gebeurt d.m.v. advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, zodat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen. Daarnaast heeft het tot taak de technische staf van selectie teams te adviseren m.b.t. fysieke en medische aspecten.

De medische staf bestaat op dit moment uit een fysiotherapeut/fysieke trainer en een verzorger voor QB 1, een verzorger voor QB 2/3, een verzorger voor QB A1 en B1  en een verzorgster voor de damesafdeling. Zij zorgen samen voor een week vullende bezetting voor verzorging van spelers/speelsters van de vereniging.

De functie van sportverzorger zal bestaan uit het verzorgen van spelers rondom de wekelijkse wedstrijd op zaterdag en 1 of 2 trainingsavonden per week.

Wil je deel uitmaken van een enthousiast team sportverzorgers binnen een topamateurvereniging of ken je iemand die geïnteresseerd is, dan kun je contact opnemen met Wim Hoek (manager medische staf) op telefoonnr 06 23149829 of per email: w.hoek1@hetnet.nl  

PS: Ook studenten fysiotherapie kunnen reageren op bovenstaande vacature.

Geef een antwoord