Word jij train(st)er van Vrouwen 2?

Bij Quick Boys zijn bijna alle teams van onze vrouwen- en meidenafdeling voor komend seizoen voorzien van enthousiaste train(st)ers! Maar we hebben nog één uitdagende positie beschikbaar: trainer/coach van Vrouwen 2! . Dit getalenteerde en enthousiaste team zal uitkomen in de derde klasse (A-categorie). Bovendien zullen ze nauw samenwerken met de selectie van Vrouwen 1 en op dezelfde tijden trainen.

Ben jij een gedreven en enthousiaste trainer die zichzelf verder wil ontwikkelen? Dan is dit een mooie kans om trainer te worden bij de vrouwenafdeling van Quick Boys. Hoewel het een pre is als je in het bezit bent van een trainersdiploma, ben je ook van harte welkom als je over voldoende ervaring beschikt, zelfs zonder diploma.

Aanmelding/Contact

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de mogelijkheden, of heb je vragen over de inhoud en verwachting van deze functie, aarzel dan niet en neem contact op met:

Henrieke Vooijs- van Rijn, bestuurslid Vrouwen- en Meidenvoetbal, Quick Boys.
E-mail: henriekevooys@quickboys.nl

 
Grijp deze kans om een belangrijke rol te spelen in het succes van Vrouwen 2 bij Quick Boys.

Sluit je aan bij onze bloeiende en gepassioneerde vrouwenafdeling en help talentvolle speelsters naar nieuwe hoogten te brengen. We kijken ernaar uit om jouw enthousiasme en expertise te verwelkomen in ons team!