Vanavond: Pre Match Party

Steek de selectie een hart onder de riem rondom de laatste training voor de kraker tegen Sparta Nijkerk
In samenwerking met de Sfeercommissie organiseert de Supportersvereniging Quick Boys vanavond (donderdag) een Pre Match Party op sportpark Nieuw Zuid. Naast de inschrijving voor de busreis en de voorverkoop van wedstrijdkaarten kunnen de supporters onder het genot van een hapje, een drankje en de gezellige muziek van De Diedjees alvast vooruitblikken op de topper tussen Sparta Nijkerk en Quick Boys.

Op dinsdag zijn de eerste vier bussen volgeboekt. Vanavond vindt daarnaast ook de “vrije verkoop” van de toegangskaarten plaats tussen 19:30 en 21:30 uur in het clubhuis op Nieuw Zuid. Een mooie gelegenheid om direct even het eerste elftal aan het werk te zien tijdens de afsluitende training op het tweede veld. En natuurlijk zal de Sfeercommissie op geheel eigen wijze de A-selectie een hart onder de riem steken! Vergeet bovendien niet te doneren aan de Sfeercommissie om de sfeeracties rondom het duel met Sparta Nijkerk financieel mogelijk te maken.  

Na de training zullen de DJ’s Arie en Henk de kantine nog even op z’n kop zetten. Kortom, kom vanavond (donderdag) alvast voorproeven op de Pre Match Party in aanloop naar de wedstrijd van het jaar in Nijkerk.

Geef een antwoord