Veel plezier bij G-clinic op Nieuw Zuid

Wil je ook voetballen in een G-team van Quick Boys, meld je dan snel aan
Quick Boys start in het komende seizoen met een eigen G-team. In dit kader werd op woensdagavond 11 juni j.l. een G-clinic verzorgd. Een leuke training waarbij iedereen zijn kunsten mocht vertonen. Alle aanwezigen waren erg onder de indruk van de kwaliteiten van de deelnemers.

De nieuwe spelers werden allereerst in het sponsorhome hartelijk welkom geheten door bestuurslid Voetbalzaken Cees Haasnoot. Daarna werd er een voorstelronde gedaan en mocht iedere speler ook zijn sterke punten als voetballer benoemen. Op basis van deze informatie ligt een kampioenschap zeker in het verschiet.  Ook de aanwezige trainers en begeleiders mochten zich voorstellen. Het is fijn om te constateren dat het G-voetbal een groot aantal trainers en begeleiders heeft met voetbalervaring maar ook met ervaring in de zorg.  Dit geldt zeker ook voor de manager G-voetbal Ruud Dekker.

Na het welkomstwoord en welkomstdrankje konden de spelers zich gaan omkleden in de kleedkamers. De clinic werd gehouden op veld 2 en werd begeleid door een drietal trainers en drietal begeleiders. Na de pittige warming-up volgde technische oefeningen, een partijspel en tot slot een wedstrijd penaltyschieten. De onlangs naar de eerste divisie  gepromoveerde keeper van de B1 Arie van der Niet stond op doel, maar hij moest alle zeilen bij zetten om zijn doel schoon te houden wat regelmatig niet lukte!  Elk doelpunt werd met groot gejuich begroet.

Na een lange penaltyserie werden uiteindelijk winnaars bekendgemaakt. Tijdens het penaltyschieten kwam opeens de Dirk Kuyt mascotte het veld oplopen tot grote vreugde van de spelers. Natuurlijk moest iedereen met hem op de foto.  Dirk Kuyt stuurde vanuit Brazilië ook een berichtje om de spelers succes te wensen en hij beloofde zijn uiterste best te doen om er samen met zijn medespelers iets moois van te maken in Brazilië. Om hem te bedanken werd er via WatsApp een foto van de spelers naar Dirk Kuyt gestuurd. Na de clinic volgde de prijsuitreiking door Ruud.

De penaltyspecialisten, de nummers 1, 2 en 3, kregen een mooie beker. Maar omdat iedereen zo goed zijn best had gedaan kregen alle deelnemers ook een mooie medaille en een echt diploma! Onder het genot van een drankje en hapje werd deze mooie avond afgesloten en werden de spelers met de Quick Boys-busjes weer naar huis gereden.  

Als je ook wilt voetballen in een G-team bij Quick Boys, meld je dan aan bij Ruud Dekker via de mail: ruuddekker@quickboys.nl of bel naar 06-12409152. Het G-team wordt gesponsord door ING. Er zijn voldoende deskundige trainers en begeleiders aanwezig.  Je bent van harte welkom op Nieuw Zuid!

Geef een antwoord