Verdiende oefenzege Quick Boys op Jong AZ

Zaterdag oefende Quick Boys op Nieuw Zuid, opnieuw tegen een club uit de Keuken Kampioen Divisie. Jong AZ werd heel knap met 4-3 verslagen. Sem van Duijn kwam wegens een blessure niet in actie voor de gasten.

In de eerste helft hadden de blauw-witten het beste van het spel én de grootste kansen. Daarvan was de eerste meteen raak. Levi van Duijn schreef de goal op zijn naam, na goed werk van Zonneveld. De thuisploeg had alleen een hele zwakke fase vlak voor rust. In die paar minuten wisten de Alkmaarders de 1-0 achterstand om te buigen naar 1-2.

Ook na de thee bleef Quick Boys de sterkste en kreeg het de meeste mogelijkheden. Toch kon Jong AZ ook af en toe gevaarlijk worden. Na de heerlijke gelijkmaker van Junte wist Brouwer de Katwijkers weer op voorsprong te zetten vanaf de penaltystip. En een paar minuten later volgde zelfs de 4-2, van de voet van Hamann. Vlak voor tijd deden de gasten nog iets terug, maar het bleef bij 4-3.