Verslag Landenteams 3 maart 2011

standen t/m speelronde 3
Zaterdag 03-03-12
 
Vanwege de strenge winter waren we genoodzaakt om speelronde 2 en 3 aftelasten. Deze 2 rondes worden z.s.m. ingehaald. Informatie betreft de speeldata volgt.
 
Kort verslag van speelronde 5,
 
7-7
Vandaag werd alweer de 3e ronde van de landenteams gespeeld. De eerste wedstrijd bij de 7-7 ging tussen Portugal en Engeland. De Portugezen hebben het niet zo op die vroege tijdstippen, helaas waren ze niet opgewassen tegen een ijzersterk Engeland. Met name Asher had het vandaag flink op zijn heupen en snelde regelmatig langs zijn tegenstanders. Uitslag 12-1 voor Engeland. Doelpunten van Engeland werden door Asher 6, Bram 4, Quinten en Luc 1, voor de Portugezen scoorde topscorer Kees.
 
De tweede wedstrijd ging tussen Belgie en Denemarken, de Belgen speelden een bere pot met een man minder! Ze moesten uiteindelijk de meerdere in Denemarken kennen. Uitslag 4-3 voor Denemarken, doelpuntenakers Stan, Sem, Kaj en Benjamin allen 1x voor Denemarken. Peter, Nico en Jan scoorden allen 1x voor Belgie.
Denemarken gaat nu met 3 gewonnen wedstrijden aan kop van de 7-7 competitie.
 
De derde wedstrijd ging tussen Spanje en Ierland. De Spanjaarden moeten deze competitie nog op gang komen, ze moesten ook deze wedstrijd het onderspit delven tegen een ijzersterk Ierland. Uitslag 7-0 voor Ierland, doelpuntenmakers Ceesy, Martijn, Jesse allen 2x en Joris 1x.
 
4-4
Wales en Zweden maakte er op veld A een mooie wedstrijd van. Opvallende speler voor Wales was Ceesy die zich helemaal leeg speelde. De sterren aan Zweedse kant waren vandaag de doelpuntenmakers Daan en Ijsbrand, Luke zorgde voor de slidings en het harde bikkelwerk en Lucas zorgde voor de voorzetten en bepaalde het tempo van de wedstrijd. Uitslag 4-1 voor Zweden, doelpuntenmakers Zweden Ijsbrand en Daan (beide 2x) voor Wales scoorde Ceesy.
 
Op veld B werd de wedstrijd tussen Frankrijk en Griekenland gespeeld, dit was een wedstrijd tussen oud ploeggenoten. De Fransen hadden te maken met een ware griepvirus.(Olivier, Rik en beide coaches waren ziek) met een tweetal invallers en een invalcoach waren de Fransen niet opgewassen tegen het ijzersterke Griekenland. De Grieken met sterspeler Sven en de hardwerkende Pascal, Hendrik en Gijs op het middenveld en stofzuiger Tim waren een maatje te groot voor de Fransen. Uitslag 4-1 voor Griekenland, doelpuntenmakers Sven 3 en Gijs. Voor de Fransen scoorde een invaller.
De Grieken gaan na 3 wedstrijden met 9 punten aan de leiding bij de 4-4 competitie.
 
Oostenrijk en Nederland zorgden voor een ware spektakelstuk. Uitslag 5-5, een terechte uitslag omdat beide teams niet voor elkaar onder deden. Voor de Oostenrijkers was het Daan, Thomas en Dirk die met kunst en vliegwerk voor mooi voetbal zorgde en bij Nederland was het de teruggekeerde Boaz die weer in grote vorm was. Doelpuntenmakers Oostenrijk, Thomas 2 en Dirk, Finn en Daan allen 1. Voor de Nederlanders scoorde Boaz 4x en 1x werd er door een Oostenrijker in eigen doel gescoord.
 
Finland en Italie maakte er ook een mooie pot van. Beide teams behoren tot de favorieten voor de titel en dat maakte beide teams waar. Uiteindelijk waren het de Italianen die met 4-3 met de winst er vandoor gingen. Voor de Italianen scoorden Rens 2 en Maarten en Rick 1 doelpunt en voor de Finnen scoorden Tim, Stan en een gastspeler.
 
De Coordinator Landenteams

Het programma is te vinden via het menu: Jeugd/Dames > Landenteams programma of via deze link

Geef een antwoord