Verslag ledenvergadering Supportersvereniging

Marco van Duijn verkozen tot nieuwe voorzitter als opvolger van Simon de Jong
Afgelopen vrijdag vond in het Supportershome de jaarlijkse ledenvergadering van de Supportersvereniging plaats. Een trouwe afvaardiging van het ledenbestand was die avond getuige van onder andere een voorzitterswissel.

Nadat scheidend voorzitter Simon de Jong de vergadering had geopend en de notulen van de voorgaande ledenvergadering waren goedgekeurd, werd het jaarverslag van de Supportersvereniging opgelezen. Middels het financieel jaarverslag werden de cijfers van het afgelopen boekjaar toegelicht. De kascontrolecommissie was opnieuw zeer tevreden over de werkwijze van de penningmeester en adviseerde de ledenvergadering het bestuur decharge te verlenen.

Bij de bestuursverkiezing werd Marco van Duijn (30) unaniem verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Simon de Jong op, die na vele jaren in het bestuur van de Supportersvereniging gezeten te hebben (waaronder zes jaar als voorzitter) wegens gezondheidsredenen noodgedwongen afscheid heeft moeten nemen. Een emotioneel vertrek, hoewel Simon in de toekomst betrokken zal blijven bij de Supportersvereniging als kaderlid.

Nadat Marco de voorzittershamer had overgenomen en het laatste deel van de ledenvergadering tot een goed einde had geleid, werd getoast op de verkiezing van de nieuwe preses van de Supportersvereniging. Langs deze weg wil het bestuur van de Supportersvereniging Simon de Jong nogmaals hartelijk danken voor al die jaren trouwe dienst.

Ook lid worden van de Supportersvereniging Quick Boys? Klik dan HIER.

Geef een antwoord